Wat is het rendement van een zonnepark?

Op die vraag kan YES snel antwoord geven via een gratis quick-scan, die we maken op basis van een door u ingevulde checklist. Vraag de checklist hier aan.

Wanneer de eerste indicatie er goed uitziet, inventariseren we op locatie de mogelijkheden en maken een projectplan. U ontvangt een voorstel waar in we alle relevante zaken verwerken; denk aan subsidies, energiebelasting en risico’s. U ontvangt o.a. een gedetailleerde begroting en het installatieplan. Hierna bent u gereed om het zonnepark te gaan aanbesteden of subsidie aan te vragen.

U bent vrij om te kiezen waar u ons verder wilt inschakelen, al naar gelang uw eigen expertise en mogelijkheden. Wilt u dat wij de aanbesteding of alleen het teruglevercontract verzorgen? Onze visie is, dat wij ondersteunen waar uw eigen expertise ophoudt.

“YES zorgt ervoor dat het zonnepark conform wettelijke normen wordt opgeleverd en dat de financiële verrekening klopt.”

Financiering

YES is een betrokken partij, we geven realistische adviezen en zeggen ook “nee” als iets niet kan. Graag zijn we daarom ook mede-financierder van uw installatie, als garantie en betrouwbare partner voor uw project.

Werkgebied

YES werkt in heel Nederland voor het MKB. Onze parken staan bijvoorbeeld in Nijmegen, Urk, Beneden-Leeuwen, Montfoort, Wijchen en Alphen aan de Rijn

Kosten

Na de kosteloze quick-scan, leveren we uw projectplan al vanaf € 795.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

×